Eläkkeelle jäänyt rajavartija suihkutti virtsaa pomonsa toimistoon – joutuu nyt oikeuteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Entistä yhdysvaltalaista rajavartijaa syytetään ällöttävän läksiäislahjan antamisesta. Hänen kerrotaan suihkuttaneen entisen esimiehensä toimistoon virtsaa ennen eläkkeelle vetäytymistään.

New Yorkin osavaltiossa asuvan Eduardo Floresin kerrotaan käyttäneen suihkepulloa levittääkseen virtsaa esihenkilön toimiston työpöydälle, tuolille, näppäimistölle, vaatteille ja kirjoille. Hajun kerrotaan olleen niin vahva, että virtsa haisi toimistossa viikon ajan. Siivousfirman palkkaaminen maksoi paikalliselle rajavartiolaitokselle yli 400 dollaria, eli 330 euroa.

Floresia syytetään valtion omaisuuden turmelemisesta. Häntä saattaa odottaa teostaan maksimissaan vuoden vankeusrangaistus ja 100 000 dollarin sakkorangaistus. New York Post -lehden mukaan miehen motiivia teolle ei ole paljastettu.