Supermalli Elsa Hosk paljasti vartalonsa – huikea muutos vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen aiemmin ilouutisen. Hän odottaa esikoistaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti kertoi myöhemmin faneilleen odottavansa tyttöä ja paljasti, että laskettu aika on helmikuussa.

Elsa Hosk julkaisi nyt upeita kuvia, joissa hän esittelee paljasta raskausvatsaansa uuden kotinsa lattialla istuskellen. Yhdessä kuvaparissaan 32-vuotias Elsa Hosk vertasi nykyistä tilannettaan viime vuoteen, jolloin nainen oli poseerannut kameralle upeassa ja hyvin paljastavassa vaaleanpunaisessa pikkumekossa.

Elsa Hoskin viime vuosi on ollut täynnä muutosta. Pariskunta päätti perustaa perheen, minkä lisäksi he myivät hulppean New Yorkin asuntonsa ja muuttivat Los Angelesiin rauhalliselle seudulle omaan omakotitaloon. Elsa Hosk onkin viime viikkojen aikana asettunut taloksi uuteen kotiinsa ja sisustanut sekä valmistellut kotia tulevaa pikkuista varten.