Video: Peurat juuttuivat toisiinsa sarvista – riistanvalvoja pelasti ampumalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toisistaan mittaa ottavat hirvieläimet jäävät toisinaan kiinni toisistaan sarvista. Taannoin eräs riistanvalvoja ratkaisi kahden peuran välisen ongelman yhden tarkan laukauksen avulla.

Kansasin Jackson Countyn erämaassa liikkunut metsästäjä oli nähnyt kaksi valkohäntäpeuraa, jotka olivat juuttuneet toisiinsa kiinni. Asiasta ilmoitettiin riistanvartijoille. He lähtivät etsimään eläimiä ja yrittivät lähestyä niitä varovasti.

Kansas Department of Wildlife, Parks and Tourism -viranomaistahon mukaan riistanvartija Jeff Clouser ratkaisi tilanteen ottamalla aseensa esille. Hän ampui toisen peuran sarven poikki ja onnistui tällä tavoin vapauttamaan kummankin eläimen. Kumpikaan eläimistä ei loukkaantunut riistanvartijan tarkan silmän ansiosta.