Koira ei pidä tassujensa kastumisesta – keksi hauskan tavan kävellä lumessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat niin innoissaan ulos pääsemisestä, että niitä ei juurikaan kiinnosta ulkona vallitseva sää. Nyt videolla nähdään kuitenkin huvittava chihuahua, joka ei pidä lainkaan siitä, että se joutuu kävelemään sateella tai kylmällä lumella ulkona.

YouTube-videolla nähdään Honey-niminen pikkukoira, joka ei innostu lumesta. Honey esittelee omistajansa kuvaamalla videolla tyylin, jolla Honey on oppinut kävelemään ulkona lumessa niin, että sen tassut koskettavat mahdollisimman vähän maahan.

Honey kävelee melko varovaisesti lumessa. Koira seuraa omia vanhoja jälkiään edetessään lumessa ja nousee pelkkien etujalkojensa varaan. Honey tasapainottelee hyvin taitavasti kävellessään kahdella jalalla, koska ei halua kastella takatassujaan.