Nicole Scherzinger kiemurtelee hiekkarannalla biksuissaan – julkaisi näyttävät kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan upeasta lauluäänestään ja näyttävästä ulkonäöstään. Tähti on viime vuoden ajan keskittynyt konserttikiertueen peruunnuttua lähinnä lomailuun ja treenaamiseen, mikä näkyykin heti naisen vartalosta.

Nicole Scherzinger on julkaissut kesän aikana paljon näyttäviä bikinikuvia, joista käy ilmi, että kaunotar on viihtynyt kesän aikana paljon uimapuvussa kauniilla hiekkarannoilla ja uima-altailla. Nyt tähti julkaisi todella upeita kuvia, joissa hän kieriskelee hiekkarannalla laventelin värisissä bikineissään.

Nicole Scherzinger on lomaillut vuodenvaihteen jälkeen poikaystävänsä Thom Evansin kanssa Turks- ja Caicossaarilla, jossa nämäkin kuvat on napattu. Kuvissa tähti taivuttaa selkäänsä kaarelle ja on upeaa maisemaa vasten kuin hiekkarannalle huuhtoutunut kaunis merenneito.