Sara Sieppi suuntasi avantoon – tekisitkö perässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelistään alunperin julkkistähdeksi noussut, mutta sittemmin monessa muussakin mukana aktiivisesti ollut Sara Sieppi on yksi maamme seuratuimmista ja ihastuttavimmista julkkiskaunottarista. Hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, ja tarjoilee usein seuraajilleen silmänruokaa ja välillä myös arvokkaita elämänohjeita. Nyt Sara on kuvattu matkalla pulahdukselle avantoon.

Nyt Sieppi on kuvattu Furuvikin rantasaunalla, jossa hän poseeraa bikineissä pakkaskelissä. Taustalla näkyy avanto ja kuvan yhteydessä Sara kirjoittaa kokemuksen olleen hyvä herätys viikonloppuun. Taannoin julkkiskaunotar lausui tärkeitä sanoja jokaiselle suomalaiselle. Sieppi nimittäin kertoo missikisojen jälkeen tulleiden lisäkilojen tehneen hänet onnelliseksi ja suosittelee nauttimaan elämästä.

– Te maijat ja pekat siellä mun dm-boxissa, antakaa mun tehdä kokiskakkuja ja syödä konvehteja aamiaiseksi. Kymmenen vuotta missikisoista ja kymmenen lisäkiloa on tehnyt mut vaan onnellisemmaksi. Nautitaan elämästä hyvällä balanssilla. PS. Jos joku ei tänää viel sanonut sulle, niin näytät muuten ihan saatanan hyvältä! Ei mul muuta, Sara Sieppi kirjoittaa.