Brooklyn Beckham esitteli uuden tatuointinsa – otti niskaan kihlattunsa silmät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on nähty julkisuudessa useiden kaunottarien kanssa erottuaan näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Taannoin hän kuitenkin asettui aloilleen pyysi tyttöystävä Nicola Peltzia vaimokseen.

Brooklyn Beckham on löytänyt rinnalleen itseään neljä vuotta vanhemman Nicola Peltzin, jota Beckham esitteleekin sosiaalisessa mediassa usein. Nyt valokuvausta harrastava 21-vuotias Beckham on näyttänyt uskovansa heidän alkavaan avioliittoon niin vahvasti, että on jopa tatuoinut tulevan vaimonsa silmät omaan niskaansa.

Brooklyn Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän levittää Nicola Peltzin huulille huulipunaa. Fanit kiinnittivät kuitenkin heti huomionsa miehen niskaan ja uuteen tatuointiin, jossa nähdään meikatut silmät. Beckham ei ole vielä vahvistanut asiaa, mutta tähden seuraajat tuntuvat olevan ainakin hyvin varmoja siitä, että kuvassa nähdään Peltzin silmät.