Dua Lipa riisui Rolling Stone -lehden kanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. Nainen on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo paljon. 25-vuotias tähti nähdään nyt uudessa helmikuun Rolling Stone -lehden numerossa kansikuvatyttönä.

Laulaja ja lauluntekijä Dua Lipa hehkuu upean värikkäässä kansikuvassa, jossa tähden yllä nähdään todella näyttävä asu yllään. Naiselle on puettu reikäinen body, joka peittää juuri ja juuri rinnat ja vain pieniä osia vartalosta. Sen lisäksi Dua Lipalla on pakarat paljastavat reikäiset verkkosukkahousut ja irtohihat.

Dua Lipa kertoi lehden tekemässä haastattelussa uuden Future Nostalgia -albumin kuvastavan naisen onnellista elämänvaihetta. Nainen oli aluksi aikeissa kirjoittaa albumille surullisia rakkausballadeja, koska hän ajatteli, että ne menestyvät nyt hyvin. Sellaista ei kuitenkaan syntynyt luonnostaan, minkä vuoksi Dua Lipa päätti tehdä albumistaan pelkästään hauskan ja hyväntuulisen.