Candice Swanepoel tyrmäävissä biksukuvissa – esitteli vaatemerkkinsä uutuuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma alusvaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Nyt Candice Swanepoel on jälleen esiintynyt näyttävissä bikinikuvissa. Tähti esittelee Tropic of C:n beigen väirisiä niukkoja uimavaatteita vaatemallistonsa virallisella Instagram-tilillä julkaistuissa otoksissa.

Tropic of C -merkin tuotteita on kuvailtu luonnon ja naiskauneuden inspiroimiksi ympäristöystävällisiksi uimavaatteiksi. Maailman eniten tienaavien mallien listalle noussut Candice Swanepoel tunnetaan mallinuran lisäksi myös hyväntekeväisyystyöstään. Tähdellä on kaksi lasta hänen ex-poikaystävänsä, Hermann Nicolin kanssa.