Huikeasta videosta viraalihitti – papukaija lauloi Led Zeppeliniä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet lemmikkipapukaijat osaavat toistella sanoja ja lauseita, mutta Tico-lintu on vielä taitavampi. Papukaija osaa laulaa mukana sen omistajan, Frank Maglion säestäessä taustalla.

Hämmästystä herättäneellä videolla Maglio soittaa akustisella kitaralla Led Zeppelinin Stairway to Heaven -hittiä. Tico intoutuu tulkitsemaan häkissä omaan tyyliinsä suositun kappaleen lauluosiota. Videosta tuli viraalihitti koripalloilija Rex Chapmanin jaettua sen Twitterissä.

Maglio kertoi The Kelly Clarkson Show -ohjelman haastattelussa huomanneensa Ticon kyvyt papukaijan huutaen eräänä iltana kuin huomiota vaatien. Mies oli päättänyt soittaa linnulle kitaraa, jolloin Tico yllättäen alkoikin ikään kuin laulaa hänen mukanaan. Tico on Led Zeppelinin lisäksi tulkinnut myös muun muassa Guns N’ Rosesin ja Van Halenin kappaleita.