Nainen yritti elää viikon kuin Selena Gomez – kuvasi siitä videopäiväkirjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez on nykyään monessa mukana. Hänellä on oma kokkiohjelma, hän on hiljattain julkaissut uutta musiikkia ja luonut myös oman kosmetiikka-alan yrityksen, joka kantaa nimeä Rare Beauty. Sen lisäksi hän yrittää myös elää terveellisesti ja raivata aikaa vielä rentoutumiseenkin.

Nyt Carolina-niminen toimittaja päätti ottaa haasteekseen elää viikon ajan kuin Selena Gomez. Carolina treenasi ja söi kuin Selena Gomez, minkä lisäksi hän kuunteli naistähden suosittelemia podcasteja ja katseli elokuvia, joista artisti pitää. Carolina myös pukeutui samalla tavalla ja meikkasi tähden suunnittelemilla meikeillä.

Tähden viikko alkaa treenillä ja inkiväärishotilla. Sen jälkeen Carolina noudattaa Selena Gomezin ihonhoitorutiinia ja pukeutuu samanlaiseen farkkutyyliin kuin tähti itse. Carolina kuvasi viikon ajan omaa videopäiväkirjaa, jonka avulla katsojat pääsevät seuraamaan miten Gomezin elämäntavat istuivat hänen arkeensa.