Adele loisti SNL-juontajana – tässä parhaat palat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on viimeisen vuoden aikana keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja muuttanut elämäntyyliään radikaalisti terveellisempään suuntaan. Taannoin Adele teki näyttävän paluun viihdetaivaalle juontamalla suositun Saturday Night Live -ohjelman.

Adele on elämäntaparemonttinsa jälkeen laihtunut huimat 45 kiloa, mikä myös näkyy. Kaunotar oli tyrmäävän upea jokaisessa esiintymisasussaan ohjelman aikana. 32-vuotias supertähti oli saanut melkoisen määrän käsikirjoitusta muistettavakseen, mutta hän suoriutui jokaisesta näyttelemästään sketsistä todella hyvin.

Adele nähtiin monessa hauskassa sketsissä, joissa tähti pääsi kunnolla esittelemään myös omia lahjojaan näyttelijänä. Adele esitti muun muassa kartanon kummitusta, hajuvesimainoksen tyttöä sekä yhtä Unelmien poikamies -ohjelman kisaajista. Unelmien poikamies -sketsin aikana Adele myös lauloi useampaa hittiään, mikä sai yleisön innostumaan.