Isäntä maksoi satoja euroja eläinlääkärikuluja – koira nilkuttikin vain matkiakseen omistajaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat voivat omaksua joskus yllättäviäkin tapoja omistajiltaan. Taannoin eräs brittimies tuli käyttäneeksi satoja euroja eläinlääkärikuluihin vain kuullakseen koiran matkivan hänen kävelytyyliään.

Nilkkansa murtanut Russell Jones huomasi järkytyksekseen myös koiransa Billyn kävelevän kuin se olisi loukkaantunut. Mies vei koiran eläinlääkärille selvittääkseen tämän nilkuttavan kävelytyylin syyn. Lääkärintarkastus ja röntgenkuvien ottaminen maksoivat yhteensä 300 puntaa, eli eli noin 340 euroa.

Lopulta koiran vaivan yllättävä syy paljastui. Eläinlääkäri nimittäin uskoi Billyn van päättäneen matkia keppien kanssa kävelleen Jonesin tyyliä liikkua. Wales Online -lehden mukaan koira alkoi kävelemään jälleen normaalisti Jonesin alettua käyttämään sähkömopedia liikkumiseen.