Salma Hayek jatkaa rohkeissa merkeissä – julkaisi kuuman biksikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Salma Hayek on tehnyt näyttävää uraa Hollywoodissa jo 1990-luvulta saakka. Syksyllä 54 vuotta täyttänyt tähti on intoutunut viime viikkoina poseeraamaan sosiaalisessa mediassa rohkeissakin kuvissa, ja saavutti taannoin Instagramissa 17 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Salma Hayek on jatkanut tutuksi tulleissa merkeissä Instagramissa. Tuoreissa otoksissaan tähti nähdään istumassa hiekkarannalla jalat ristissä rantavedessä mustissa bikineissä kastellen päätään vedellä. Näyttelijä totesi kuvatekstissä, että kaikkien täytyisi pitää päät viileinä.

Parikymppisenä meksikolaisissa telenovela-sarjoissa uransa aloittanut Salma Hayek nousi Hollywood-kuuluisuuteen näyteltyään Desperado-elokuvassa Antonio Banderaksen rinnalla. Tähti tullaan näkemään tänä vuonna muun muassa Marvel-elokussa Eternals, jossa näyttelevät möys muun muassa Angelina Jolie, Kit Harington ja Gemma Chan.