Unelmien poikamiestyttö erosi jo nyt – kihlat kestivät vain pari kuukautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Clare Crawley toimi tuoreen Unelmien poikamiestyttö -ohjelman kaunottarena, joka etsi rinnalleen aviomiestä. Nainen löysi täydellisen kumppaninsa heti ensimmäisessä jaksossa, minkä vuoksi tuotantotiimi joutui vaihtamaan poikamiestytön toiseen lennosta kesken kauden.

39-vuotias Clare Crawley rakastui heti Dale Mossiin ja pariskunta poistui yhdessä suositusta sarjasta mentyään kihloihin jo parin televisiossa esitetyn jakson jälkeen. Nyt In Touch Weekly -sivusto on kuitenkin uutisoinut, että korviaan myöten sarjassa rakastunut pari on jo päätynyt eroon.

Crawley ja Moss ehtivät olla vain parin kuukauden ajan kihloissa. Vielä viikko sitten pariskunta päivitti sosiaalisessa mediassa romanttisia yhteiskuvia, jossa he olivat sylikkäin. Nyt Moss on kuitenkin kertonut Instagram-kanavallaan, että he ovat päättäneet jatkaa eri teitä ja kokevat, että se on heidän kummankin kannalta paras ratkaisu.