Vauva maistoi sitruunaa – huvittava reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Nyt eräs kanadalainen perheenisä on kuvannut videolle sitä kun hän antaa vauvalleen maistettavaksi sitruunaa. Isä ajatteli varmasti saavansa erikoisia reaktioita ja hauskoja ilmeitä tallennettua kameraan, minkä vuoksi kamera oli jo valmiina kuvaamaan.

Isä onnistui tallentamaan kameraansa hauskan hetken, jolloin Harvey-poika maistaa ensimmäistä kertaa sitrushedelmää ja ilmehtii sen mukaisesti. Poika maistaa happaman makuista hedelmää urheasti yhä uudelleen ja uudelleen vaikka se saakin kylmiä väreitä hänessä aikaiseksi.