Dua Lipa tarjoili poimintoja kuvakansiostaan – biksukuvat villitsivät faneja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutamassa vuodessa supertähdeksi hitellään kuten Scared to Be Lonely ja New Rules noussut Dua Lipa on vasta 25-vuotiaana saavuttanut paljon urallaan. Tähti julkaisi viime vuonna Future Nostalgia -albuminsa, joka kohosi listojen kärkipaikoille useissa maissa.

Nyt Dua Lipa on tarjoillut Instagram-seuraajilleen poimintoja valokuva-galleriastaan. Yhteensä 10 kuvassa poptähti nähdään muun muassa poseeraamassa bikineissä, nauttimassa drinkkejä ja juhlimassa. Fanit selkeästi innostuivat kuvasarjasta, sillä se keräsi nopeasti miljoonia tykkäyksiä.

Dua Lipan paljastettiin taannoin saaneen lukuisia Grammy-ehdokkuuksia Future Nostalgia -albuminsa ja sen hittien ansiosta. Hän on muun muassa ehdolla vuoden albumin ja vuoden kappaleen palkintojen voittajaksi. Lontoolaistähti nähtiin taannoin myös poseeraamassa Rolling Stone -musiikkilehden kannessa.