Paris Hilton julkaisi 18-vuotiaana otetun kuvan: ”Näen kivun silmistäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonista kuvattiin dokumenttia kaikessa hiljaisuudessa noin vuoden ajan. Dokumentti julkaistiin YouTubessa viime vuoden lopulla ja sen keskeisenä tarinana kerrottiin Hiltonin nuoruusajasta ja lapsuuden traumoista.

Paris Hilton on halunnut viime aikoina näyttää faneilleen millainen hän oikeasti on ihmisenä ja päästää heidät näkemään kulissien taakse millaista hänen elämänsä on. Lapsuudessa Paris Hilton koki jatkuvaa pahoinpitelyä sisäoppilaitoksessa koulun henkilökunnan toimesta. Nyt nainen on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään Paris Hilton 18-vuotiaana.

Kuvassa Paris Hilton on juuri päässyt sisäoppilaitoksesta pois ja saapunut kotiin. Tähden mukaan kuvissa näkyy traumatisoitunut nuori. ”Näen kivun silmistäni. Olin niin traumatisoitunut, mutta esitin kaikille olevani kunnossa, koska halusin sulkea kipeät muistot pois mielestäni”, Hilton muistelee.