Huippuharvinainen Pokemon-kortti huutokaupattiin lähes 300 000 eurolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhat Pokemon-kortit voivat hyvin säilyneinä osoittautua jopa satojen tuhansien eurojen arvoisiksi. Taannoin näin kävi Yhdysvalloissa, jossa huutokaupattiin erittäin harvinainen Pokemon-kortti.

CGT Trading Cards -keräilysivuston järjestämässä huutokaupa Blastoise-kortti myytiin 360 000 dollarin, eli lähes 300 000 euron hintaan. Kyseessä ei ole aivan tavanomainen Pokemon-kortti. Kyseessä on testikortti, jonka Wizards of the Coast -yhtiö teetti esitelläkseen miltä engöanninkieliset Pokemon-kortit näyttäisivät.

Nyt huutokaupatun kaltaisia testikortteja valmistettiin vain kaksi kappaletta, ja niistäkin toinen on kadonnut ajan myötä. Pokemon-korttien myyntiennätys rikottiin joulukuussa. Tuolloin harvinainen Charizard-kortti myytiin 360 000 dollarin, eli noin 303 000 euron hintaan.