Reese Witherspoon menetti rakkaan lemmikkinsä – kirjoitti koskettavan viestin koiralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Eläinrakas nainen on esitellyt sosiaalisessa mediassa usein lemmikkejään, joista vanhin menehtyi tällä viikolla.

Reese Witherspoonin perheeseen kuuluu 21-vuotias Ava-tytär, 16-vuotias poika Deacon sekä uuden aviomiehen Jim Tothin kanssa saatu poika Tennessee, joka on nyt kahdeksanvuotias. Perheessä on myös kolme koiraa Hank, Lou ja Pepper, jonka kuolemasta näyttelijätär ilmoitti Instagram-kanavallaan.

Kymmenenvuotias Pepper kuoli People-sivuston mukaan hyvin aggressiivisen syövän seurauksena. Reese Witherspoon on hyvin surullinen koiran menehtymisestä, mutta tähti on kuitenkin vakuuttunut siitä, että lemmikki on nyt koirien taivaassa jahtaamassa tennispalloja ja juoksentelemassa isojen nurmikenttien läpi.