Somevaikuttaja Alexis Sharkey surmattiin – poliisi vahvisti kuolinsyyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somevaikuttajana ja mallina tunnetun yhdysvaltalaisen Alexis Sharkeyn uutisoitiin taannoin kuolleen Texasin Houstonissa. Merkit viittasivat siihen, että 26-vuotias nainen olisi ollut tapettu. Nyt poliisi on vahvistanut asian.

Viranomaisten mukaan Alexis Sharkey kuoli henkirikoksen urhrina. Kuolinsyyntutkijan raportti vahvisti jonkun kuristaneen hänet hengiltä. Sharkeyn alaston ruumis löydettiin marraskuun lopussa tien vierelle hylättynä oltuaan kadoksissa vuorokausien ajan.

Tapaukseen liittyen ei toistaiseksi ole tehty pidätyksiä, ja viranomaiset kertovat People-lehdelle henkirikoksen tutkinnan jatkuvan. Alexis Sharkey oli katoamistaan edeltävänä päivänä viettänyt kiitospäivää kotonaan aviomiehensä kanssa ja vieraillut myöhemmin illallisella ystävänsä kotona. Vaikka Sharkeyn ruumiista ei löydetty alkuun näkyviä väkivallan merkkejä, uskoi hänen lähipiirinsä naisen joutuneen tapetuksi tai murhatuksi.