Izabel Goulartilla biksubileet huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Mallialalle melko myöhään astellut nainen julkaisee usein näyttäviä bikinikuvia itsestään. Nainen on haluttu uimapukumalli upean vartalonsa ansiosta, minkä vuoksi Izabel Goulart pääseekin usein matkustelemaan upeisiin rantalomakohteisiin kuvausryhmän kanssa.

Nyt Izabel Goulart on julkaissut ystäviensä kanssa otettuja upeita kuvia Karbianmereltä Saint-Barthélemyn saarelta. Tähti on aiemmin kertonut pitävänsä omasta vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua.