Temptation Islandin Jenna on kuuma somekaunotar: ”Kaikki täällä ihan horona”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa alkavan Temptation Island Suomi -realitysarjan sinkut on nyt esitelty, ja heti tuoreeltaan sinkkunaisten joukosta nousi esiin 26-vuotias helsinkiläinen Jenna. Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna poseeraa näyttäväti ohjelman virallisissa kuvissa, mutta hän säväyttää myös sosiaalisessa mediassa.

Kuntosalilla käymistä harrastava Jenna viittasi jo ennakkoon kovasti odotetuissa sinkkujen sloganeissa koronakriisiin. Hän nimittäin totesi: ”Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona”. Aika näyttää onko sanoille perusteita. Lisäksi hän lupasi tuoda ohjelmaan positiivista energiaa ja ikimuistoisia bileitä.

Perheestä ja hyvästä työstä haaveileva näyttävä brunette on ollut sinkkuna noin vuoden ajan, eikä etsi tällä hetkellä aktiivisesti uutta kumppania elämäänsä. Sen oikean tavatessa tilanne voi kuitenkin muuttua. Instagramissa Jenna on julkaissut upeita kuviaan jo pidemmän aikaa. Tuttuun tapaan Temptation Islandin osallistujat tuntevat toisensa jo ennakoon, sillä Jennan kanssa kuvissa poseeraa useita aikaisempien kausien osallistujia.