Elizabeth Hurley kuin pinkki unelma – nauttii kotoilusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa mainostaen samalla omaa uimapukumallistoaan.

Tällä kerralla Elizabeth Hurley on poseerannut näyttävässä mekossa kameralle. Kuvassa nainen makoilee pinkissä huoneessa samettisohvalla pinkki mekko yllään korot nostettuna kohti kattoa. Kuvatekstin mukaan nainen nauttii kotona olemisesta edelleen vaikka monille muille sosiaalinen eristäytyminen on alkanut jo tuntumaan puulta.

Elizabeth Hurleyn nuorekas ulkonäkö ja vartalo ovat vuosien varrella aiheuttaneet ihmetystä, koska nainen ei tunnu ikääntyvän lainkaan. Tähti on itse kertonut, että hän ei edes treenaa kunnolla tai harrasta mitään liikuntamuotoa. Nainen pitää kuitenkin joka päivä huolta siitä, että hän pysyy aktiivisena ja on liikkeellä.