Niksi-Pirkot vinkkaa: Keitä kananmunat teepannussa

Lifestyle Ruoka Kirjoittaja: , toimittaja Ilmoita virheestä, Tietoa meistä
Toimitusperiaatteet

Joidenkin ihmisten mielestä kananmunien keitto on tähtitieteellisen vaikeaa, sillä joko ne jäävät raaoiksi sisältä tai sitten niiden kuoret eivät irtoa. Usein riittää, että kananmunien keittämisen oppii kerralla ja kunnolla. Avuksi voi ottaa munakellon.

MAINOS ALKAA
MAINOS LOPPUU

Kananmunat kannattaa keittää huoneenlämpöisenä ja siten, että ne eivät ole vastamunittuja. Keittoaika vaihtelee sen mukaan, minkälaisia munia haluaa syödä. Lopuksi munat tulee säikäyttää kylmällä vedellä.

Nyt netissä oleva Niski-Pirkkojen palsta vinkkaa, että kananmunat kannattaa keittää teepannussa. Tällöin keitinvesi on helpompaa kaataa pois ja munien säikäyttäminen tapahtuu kätevästi. Miksi tätä ei ole tullut ajatelleeksi aiemmin?

Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten tai laajemmin tästä aihealueesta Lifestyle, Ruoka -osioistamme.