Ricky Martin yllätti uudella tyylillään – valkaisi partansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Ricky Martin meni viisi vuotta sitten poikaystävänsä Jwan Yosefin kanssa kihloihin. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2017 ja on viettänyt yhdessä nyt rauhallisempaa perhe-elämää neljän lapsensa kanssa.

49-vuotias Ricky Martin tunnetaan samettisesta lauluäänestään ja näyttävästä ulkonäöstään. Miehen tyyliin on vuosien ajan kuulunut hyvin vahvasti tumma parransänki, joka on ajeltu tyylikkään tarkkarajaiseksi. Nyt mies päätti kuitenkin ensimmäistä kertaa muuttaa tyyliään kunnolla.

Ricky Martin julkaisi itsestään Instagram-kanavallaan kuvan, josta miestä ei ole tunnistaa. Tähti on vaalentanut partansa kokonaan, minkä ansiosta hänen kasvonsa näyttävät hyvin erilaisilta. ”Kun tylsistyt, vaalenna”, artisti itse kommentoi näyttävää tyylimuutostaan.