Jessica Simpsonia ei palele? Poseerasi uimapuvussa lumen keskellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jessica Simpson nousi aikoinaan kuuluisuuteen teini-ikäisenä poptähtenä. Nykyään pitkän uran viihdemaailmassa tehnyt 40-vuotias Simpson on tullut tunnetuksi laulamisen lisäksi näyttelijänä ja vaatesuunnittelijana.

Nyt Jessica Simpson nähdään esittelemässä sosiaalisessa mediassa oman Jessica Simpson Collection -vaatemallistonsa uutuutta. Tähti poseeraa Snake Charmer -uimapuvussa lumen keskellä. Ilmeisesti tähdelle ei ehtinyt tulla kylmä päällä rennosti olleen parkatakin ansiosta.

Jessica Simpson oli tannoin otsikoissa myös kirjoittamansa omaelämänkerran ansiosta. Open Book -kirjassa hän kertoo avoimesti muun muassa lapsuuden traumoista ja päihdeongelmistaan. Tähti on myös aloittanut yhteistyön Amazon Studiosin kanssa omaan elämäänsä perustuvan tv-sarjan parissa.