Kim Kardashian esitteli nykyisen kuntonsa – treenikuuri on todella purrut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on ollut jo vuosien ajan yksi sosiaalisen median seuratuimmista henkilöistä. 40-vuotias Kardashian pääsikin juuri juhlimaan sitä, että hänen seuraajalukemansa ylitti viimein Instagramissa huikean 200 miljoonan rajapyykin.

Kim Kardashian nähdään usein hänen oman Skims-alusvaatemerkkinsä asuissa. Tällä kerralla nainen esitteli hänen Instagram-tarinassaan vaatemerkin uusia uutuuksia ja kuvasi itseään peilin kautta samalla kun hän sovitteli asuja. Erityisen näyttävältä tähti näytti mustassa asussa, johon kuului stringit ja pieni toppi.

Kim Kardashian kertoi vuodenvaihteen jälkeen aloittaneensa siskonsa Khloen kanssa uuden terveellisemmän ruokavalion ja kuntokuurin. Nainen alkoi treenaamaan kaksi kertaa päivässä, mikä näyttääkin tuottaneen jo nyt näkyviä tuloksia. Kim Kardashian näyttää olevan nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Kim Kardashian Instagram