Kylie Jenner nautiskeli uima-altaassa – bikinit kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner vietti juuri rentouttavan viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Kylie Jenner on julkaissut loman aikana otettuja kuvia sosiaalisessa mediassa tämän viikon aikana ja esitellyt upeaa bikinivartaloaan faneilleen.

Nyt Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa kaunotar nähdään upeassa äärettömässä uima-altaassa kaunista merimaisemaa vasten. Nainen nautiskelee vedessä mustissa bikineissään, joiden yläosa onnistuu vain juuri ja juuri peittämään naisen rinnat.

Kylie Jenner on onnistunut muutaman vuoden aikana keräämään itselleen uskomattoman 210 miljoonan seuraajan joukon Instagramissa. Tähti siivosi aiemmin seuraamiensa tilien määrää niin paljon, että hän jätti seurattujen joukkoon enää lopulta vain yhden ystävänsä. Nyt tähti näyttää kuitenkin ottaneen takaisin parikymmentä ystäväänsä, joiden joukossa ovat muun muassa Sofia Richie ja Justin sekä Hailey Bieber.