Lasten kanssa ei ole koskaan tylsää – huvittava kooste perheiden hauskoista hetkistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lapseton aikuinen on voinut pitää korona-ajan sosiaalista eristäytymistä ja aikaa karanteenissa tylsänä. Perheelliset sen sijaan ovat voineet kateellisena kuunnella valitusta muiden vapaa-ajasta, koska heidän kätensä ovat olleet hyvin täynnä touhua ja tohinaa aamusta iltaan.

Nyt huvittavalla koostevideolla päästään näkemään perheiden kuvaamia hauskoja tilanteita. Video todistaa sen, että lasten kanssa ei tule koskaan tylsää hetkeä. Lasten vuoksi saa jatkuvasti joko nauraa tai turhautua, mutta etenkin pikkulapset pitävät aina huolta siitä, että vanhempien päivissä riittää toimintaa.

Video osoittaa myös sen, minkä vuoksi lapsia tulee tarkkailla jatkuvasti. Heti vanhempien silmien välttäessä moni pikkuinen onnistuu keksimään hauskoja ja pelkästään kiellettyjä leikkejä, joiden lopputuloksena on yleensä suuri sotku.