Autokoulun oppilas reputti teoriakokeen 157 kertaa – sai lopulta korttinsa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli et läpäissyt autokoulun koetta heti ensimmäisillä kerroilla, älä huoli. Eräs brittiläinen ajokorttia ajanut mies reputti autokoulun teoriakokeen reilusti yli sata kertaa ennen sen läpäisemistä.

Nimeämätön 42-vuotias brittimies oli reputtanut ajokokeen teoriosuuden peräti 157 kertaa. Teoriakokeen uusiminen kymmeniä kertoja tuli maksamaan hänelle yhteensä noin 3 000 puntaa, eli yli 3 350 euroa. Ladbible-sivuston mukaan mies läpäisi kokeen lopulta 158. yrittämällä.

Sinnikkäästi teoriakokeen läpäisyä uudelleen yrittäneen miehen tapaus kävi ilmi autovuokraamo Select Car Leasingin haltuun saamist atilastoista. Autovuokraamon johtaja Mark Tonguen mukaa tapaus osoittaa, että autokoulun läpäiseminen voi olla haastavaa ja sinnikkyys palkitaan lopulta. Tilastoista ilmeni myös, että eräs nainen on reputtanut kokeen 117 kertaa ja yksi nimeämätön mies läpäisin sen 73. yrittämällä.