Claudia Romani hämmensi uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Hän on poseerannut aktiivisesti rantakuvissa myös koronakriisin aikana, koska hän asuu Miami Beachilla aivan rannan tuntumassa.

Nyt Claudia on suunnannut rannalle poseeraamaan kurvikkaana biksuissa asennoissa, joita harvemmin uimarannoilla nähdään. Romani on nimittäin jostain syystä päättänyt olla kameran edessä jalat ja biksupeppu kohti taivasta.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.