Izabel Goulartin biksupeppu lähikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Nyt Izabel poseeraa sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen näyttävässä kuvassa, jossa nähdään käytännössä vain hänen niukoilla biksuilla verhottu takapuolensa. Kuvansa yhteydessä Goulart pohtii missä olisi paikka, jossa kesä ei koskaan pääty. Taannoin Izabel julkaisi ystäviensä kanssa otettuja upeita kuvia Karbianmereltä Saint-Barthélemyn saarelta.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.