Joe Exotic pettyi Trumpiin – haluaa nyt Joe Bidenin armahtavan hänet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic joutui taannoin pettymään, sillä Donald Trump ei armahtanut häntä presidenttikautensa viime hetkillä. Vankeustuomiota istuva Exotic oli yrittänyt kampanjoida Trumpia mitätöimään hänen tuomionsa ja oli erittäin varma sen onnistumisesta.

Nyt Joe Exotic on kääntänyt katseensa kohti Yhdysvaltojen uutta presidenttiä, Joe Bideniä. TMZ-sivuston mukaan tähden tiimi on lähestynyt Bideniä sähköposteilla, joissa he toivovat presidentin armahtavan hänet. Sähköpostissa Exotic kuvailee luottavansa Bidenin uudistavan vankeinhoitojärjestelmän ja varapresidentti Kamala Harrisin puhdistavan maan oikeusministeriön korruptiosta.

Joe Exotic kertoo luottaneensa Trumpiin mutta menettäneen uskonsa häneen tammikuun tapahtumien myötä. Exotic myös epäilee armahtamatta jättämisen johtuneen siitä, että hän on homoseksuaali. Joe Exotic istuu parhaillaan 22 vuoden tuomiota yrityksestä palkata palkkamurhaajan tappamaan kilpailijansa, Carole Baskinin.