Juuri eronnut Jonah Hill adoptoi koiran – suloinen yhteiskuva someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jonah Hill on tunnettu useista hauskoista elokuvarooleistaan. 36-vuotias näyttelijä on myös käsikirjoittaja, tuottaja ja koomikko, joten hauskat jutut näyttävät tulevan mieheltä jo kuin luonnostaan. Nyt tähti esitteli sosiaalisessa mediassa hieman pehmeämpää puolta ja esitteli uuden perheenjäsenensä, Fig-nimisen koiran.

Jonah Hill päätti adoptoida lemmikikseen koiran Love Leo Rescue -eläinsuojasta, joka antaa unohdetuille ja hylätyille koirille toisen mahdollisuuden. Jonah Hill löysi yhdistyksen kautta itselleen ihanan Fig-nimisen pitbullin, joka on kolmevuotias hurmuri.

Jonah Hill on hyvin onnellinen koiran omistaja ja näyttää todella nauttivan uudesta elämänmuutoksestaan. ”Kiitos Love Leo Rescue, että annoitte minulle valtavan suuren lahjan”, 37-vuotias Hill kommentoi kuvaansa. Jonah Hill erosi hiljattain kihlatustaan Gianna Santosista, jonka kanssa hän ehti olemaan yhdessä parin vuoden ajan.