Katy Perry haluaa myös koirastaan vegaanin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat viime vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa. Katy Perry synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Vuoden 2020 moni muistaa koronavuotena, mutta poptähti on kuitenkin onnellinen siitä, että hänelle vuosi jää mieleen ensisijaisesti tyttären syntymästä.

Katy Perry kertoi vuodenvaihteessa Instagram-kanavallaan, että hän on uudenvuodenlupauksenaan luvannut meditoida tänä vuonna enemmän ja kiinnittää huomiota henkiseen hyvinvointiinsa. Nyt nainen on myös aikeissa ryhtyä vegaaniksi.

Katy Perry on viime aikoina suosinut enimmäkseen kasviperäistä ruokavaliota. 36-vuotias laulaja kertoi nyt Twitter-julkaisussaan, että hän on tällä hetkellä lähes valmis ryhtymään täysin vegaaniksi. ”Olen noin 95-prosenttisesti valmis olemaan 100-prosenttisen vegaani”, Katy Perry ilmoitti. Hän kertoi myös koiransa Nuggetin syöneen kasviperäistä ruokaa viimeiset neljä kuukautta.