Sara Chafak tyrmäävässä bileasussa – ei jää todellakaan huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo 137.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Viime viikkoina Chafak on nautiskellut elämästään Suomen Lapissa.

Nyt Chafak nähdään poseeraamassa upeassa valkoisessa bileasussa, joka ei jätä liikoja arvailun varaan. Kuvansa yhteydessä hän kertoo syöneensä koko päivän ja tiedustelee seuraajiltaan mitä seuraavaksi kannattaisi syödä.

Taannoin Sara Chafak muisteli mennyttä lomaansa Santa Catalina Island -saarella ja totesi, ettei marraskuu ole koskaan ollut hänen lempikuukausiaan. Marraskuu sai Saran haaveilemaan etelän aurinkoisista lomista, lämmöstä ja viinistä. Hän julkaisi itsestään tuolloin kuvasarjan, jossa Sara nähdään jahdilla nautiskelemassa kauniista helteisestä päivästä bikineissä viinilasi kädessään.