Tubettaja ampui vahingossa itseään otsaan – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Youtube-tähti WhistlinDiesel tunnetaan videoistaan, joiden sisältö keskittyy tyypillisesti aseisiin ja autoihin. Nyt tubettaja, oikealta nimeltään Cody Detwiler, on joutunut vaaralliseen ampuma-aseonnettomuuteen.

Cody Detwiler kertoo olleensa ampumassa metallilevyjä 50 kaliiperin aseella vain 1,2 metrin päästä. Yksi luodeista kimposi ja ostui häntä itseään otsaan. Kuin ihmeen kaupalla Detwiler selvisi onnettomuudesta ilman vakavia ja pysyviä seurauksia.

Detwiler kirjoitti onnettomuudesta Instagramissa, hehkuttaen tietävänsä nyt miltä 50 kaliiperin luodin saaminen päähän tuntuu. Ase- ja autoharrastajan Youtube-kanavalla on 1,7 miljoonaa tilaajaa. Onnettomuudesta huolimatta hän ei suunnittele lopettavansa ampumaharrastusta.