YouTube iski räppärikaunotar Sanan musiikkivideoon – määräsi ikärajaksi 18 vuotta: ”Ihan naurettavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Sana, eli Sanna Rönnberg, kertoo avoimesti elämästään sosiaalisessa mediassa usein myös rohkeiden kuvien kera. Nyt sama teema on jatkunut hänen tuoreella Seireeni-kappaleensa musiikkivideolla, jossa nähdään vietteleviä kaksimielisiä poseerauksia ja tyylikästä twerkkausta. YouTuben mielestä ne olivat kuitenkin liikaa.

Sana julkaisi muutama päivä sitten uuden singlensä musiikkivideon, jonka YouTube liputti kuitenkin pian alaikäisiltä kielletyksi. Tämä tuli Sanalle yllätyksenä, sillä videolla ei nähdä poikkeuksellisen paljon paljasta pintaa saati intiimejä ruumiinosia.

– Hyvin lähteneen videon lento katkesi ihan yllättäen. Harmittaa helvetisti. Sinänsä hullua, kun miettii millasta matskua siellä YouTubessa oikeasti on. Ei muidenkaan twerkkivideoita ole luokiteltu ikärajalliseksi, saati sitten musiikkivideoita. Ihan naurettavaa, että jotkut on ilmiantaneet tätä, ihmisten pahantahtoisuudella ei ole mitään rajoja, Sana kommentoi Staralle.

– Mä toimin omakustanteena, kustannan itse musiikkini, videoni ja kaiken materiaalin. Mun ainoa tavoite on tavoittaa mahdollisimman paljon ihmisiä niillä, löytää uusia kuuntelijoita. En ymmärrä, miksei me kannusteta toisiamme, miksi me aina tahallaan halutaan lytätä ja painaa toisia alas. Se on surullista. Tämä oli taas yksi vastoinkäyminen, mutta en minä siitä lannistu. Eteenpäin. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Julkaisen uutta musaa jo helmikuussa, Sana lupaa.