Jeffree Starin exä suhdesotkun keskiössä – jätti tyttöystävän ja lapsen yllättäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa vuosien ajan seurapiireissä liikkunut Jeffree Star nousi sosiaalisen median julkkikseksi noin kymmenen vuotta sitten. Mies on sen jälkeen julkaissut oman meikkisarjansa ja äkkirikastunut. Äsken meikkiguru löysi uuden rakkauden koripalloilija Andre Marholdin kanssa.

Parin onni ei edennyt ilman ryppyjä ja he erosivat. Suhteen alku oli jo hankala, kun Andre Marholdin jättämä avopuoliso osoitti katkeruutensa julkisesti. Pariskunnalla on vaippaikäinen lapsi, jonka mies hylkäsi ex-tyttöystävän mukaan kylmästi homosuhteen vuoksi. Ex-tyttöystävä on julkisesti moittinut Andrea, The Blast uutisoi.

Andre Marhold on vastasi kohuun julkaisemalla Instagramin tarinoissa tekstin: ”Onnellisuus on sitä, että päästät irti asioista, jotka saavat ajattelemaan miltä elämän tulisi näyttää”. Toisin sanoen mies on julkisesti kertonut olevansa onnellinen siitä, että on tullut ulos kaapista ja löytänyt rakkauden julkkishomon kanssa. Valitettavasti rakkaus ei kuitenkaan kestänyt. Jeffreellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa.