Ruokakauppoihin kokaiinia banaanilaatikoissa – huumetoimitus pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden kanadalaisen ruokakaupan työntekijät yllättyivät taannoin toden teolla avattuaan heille toimitettuja banaanilaatikoita. Hedelmien seasta löytyi yhteensä 21 kilon edestä kokaiinia. Nyt huumeiden todennäköinen alkuperä on selvitetty.

Banaanilasteihin piilotetut 12 kokaiinipakettia löydettiin helmikuussa 2019. Nyt poliisit uskovat selvittäneensä, millä tavoin huumeet päätyivät Kolumbiasta kanadalaisiin ruokakauppoihin. Taustalla oli todennäköisesti huumeiden salakuljettajien tekemä sekaannus.

– Uskomme tutkimustemme myötä, ettei huumeiden ollut tarkoitus päätyä Kanadan Okanaganin keskustaan. Joku ei onnistunut noutamaan huumeita niiden matkan varrella, minkä seurauksena ne päätyivät tänne, Kanadan ratsupoliisin Jocelyn Nosewothy kuvaili Global News -lehdelle.