Fitness-julkkis paljasti reseptin litteämpään vatsaan – kaikki on kiinni yhdestä asiasta

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jillian Michaels on tunnettu kunto-ohjaaja, jonka moni muistaa amerikkalaisesta Suurin pudottaja -ohjelmasta. Michaels kannustaa sosiaalisessa mediassa seuraajiaan jatkuvasti parantamaan elämäntapojaan ja muuttamaan niitä terveellisempään suuntaan. Nyt hän on antanut YouTube-kanavallaan vinkkejä vatsan seudun kaventamiseen.

Jillian Michaels on huomannut, että hänen videoistaan ylivoimaisesti suosituimpia ovat ne, joilla hän käsittelee vatsalihaksia ja litteämmän vatsan saavuttamista. Sen vuoksi kunto-ohjaaja päätti jälleen pureutua samaan aiheeseen.

Hän aloitti videonsa toteamalla heti suoraan, että vatsalihakset ja litteämmän vatsan saa vain pudottamalla rasvaprosenttiaan. Rautaisimmatkaan vatsalihakset eivät näy mikäli niiden päällä on paljon rasvaa. Sen vuoksi liikuntaakin tärkeämmässä roolissa on terveellinen ruokavalio ja kalorivaje, mikäli laihduttaminen ja rasvan polttaminen ovat ihmisen tavoitteena. Näiden sivutuotteena henkilö saa litteämmän vatsan ja vatsalihakset jotka näkyvät, kun niiden päällä oleva rasvakerros on tarpeeksi ohut.

Toinen tärkeä asia on alkoholin jättäminen kokonaan. Alkoholin juominen saa kehon keräämään nestettä, minkä vuoksi vatsalihakset eivät näy. Se myös jarruttaa laihduttamista aiheuttaessaan mielitekoja ja hidastaessaan aineenvaihduntaa. Myös runsas suolan käyttäminen lisää nesteen kertymistä, minkä vuoksi suolaa tulisikin karsia omasta ruokavaliostaan.