Sofia Richie hehkuu stringibiksuissa – onnellinen kaunotar uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikkolegenda Lionel Richien tytär Sofia Richie tunnetaan menestyksekkäästä mallin urastaan. 22-vuotias tähti on ollut otsikoissa runsaasti myös siitä syystä, että hän seurusteli itseään huomattavasti vanhemman Scott Disickin kanssa. Suhde päättyi viime vuonna.

Tuoreen Instagram-kuvan perusteella Sofia Richietä eivät juurikaan paina sydänsurut tai muutkaan murheet. Tähti nimittäin jakoi kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä uima-altaalla leveä ja onnea hehkuva hymy kasvoillaan. Zen-tunnelmaa korostaa Sofian toisessa kädessään pitelemä The Poetry of Zen -kirja.

Onni jatkui myös toisessa tuoreessa Instagram-kuvassa. Siinä Sofia Richie istuu uima-altaan vieressä, kuvaillen tilaa hänen onnelliseksi paikakseen. Tähden fanit pohtivatkin kommenteissa, aiheutuuko Sofian positiivinen asenne kenties hänen viimevuotisesta erostaan.