Jukka Hilden julkaisi Duudsonien hulvattomia nuoruuskuvia: ”20 vuotta… ikuisesti veljiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapääjoukko Duudsonit ovat toimineet yhdessä enemmän tai vähemmän ammattimaisesti jo 20 vuoden ajan. Äskettäin iloisesta perheuutisesta kertonut Jukka Hilden on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jossa on mukaan hulvattomia otoksia Duudsonien kaksi vuosikymmentä kestäneen uran ajalta.

Kuvien myötä fanit pääsevät näkemään myös miltä tulevat julkkikset näyttivät uransa alkuaikoina. Kuvien yhteydessä Hilden kertoo odottavansa mielenkiinnolla mitä seuraavat 20 vuotta tuovat tullessaan ja toteaa nelikon olevan veljiä ikuisesti.

Starassa Extreme Duudsonit ylittivät uutiskynnyksen ensimmäisen kerran toukokuussa 2004, kun he esiintyivät Salpausselä kisoissa Lahdessa alastomana muun muassa lapsiperheiden nähden. Hurjapäiden epäiltiin syyllistyneen sukupuolisiveellisyyden loukkaamiseen, mutta poliisin ja määräämät sakot kumottiin lopulta Lahden kihlakunnansyyttäjän toimesta, koska rikosta ei ollutkaan tapahtunut.