Raskaana oleva Halsey kertoi mieliteoistaan: ”Syön koko ajan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey perui juuri Manic-albumin jälkeen julkaistun kiertueensa. Sen jälkeen 26-vuotias tähti paljasti myös odottavansa lasta. Halsey odottaa esikoistaan uuden poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa.

Halsey on kokenut poikkeuksellisen voimakasta näläntunnetta alkuraskaudessaan. The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa vieraillessaan Halsey oli paljastanut, että hän ei pysty olemaan syömättä. Nainen kertoi muuttaneensa ruokavaliotaan, mutta kärsivänsä jatkuvasta makeannälästä.

Halsey on kertonut In Touch Weekly -sivuston mukaan leipovansa paljon ollessaan kotonaan. Tähti on myös tehnyt suklaisia riisimuroherkkuja eri muroista ja napostellut muutenkin erilaisia välipaloja enemmän kuin tavallisesti. Kiertueella ollessaan nainen syö aina terveellisesti ja hänen ateriaansa kuuluukin lähinnä grillattua kanaa, riisiä ja pinaattia.