Awwww, pandapentu ei päästänyt irti hoitajansa jalasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhojen eläinasukkaat saattavat toisinaan kiintyä hoitajiinsa melkoisella intensiteetillä. Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt söpö video pandasta, joka on kirjaimellisesti takertuvaa sorttia.

Etelä-Koreassa kuvatulla videolla kuuden kuukauden ikäinen Fu Bao -panda vaikuttaa kiintyneen eläintenhoitajaan syvästi. Se ei suostu päästämään irti hoitajan videosta, vaikka hän yrittää parhaansa mukaan poistua paikalta.

Video kuvattiin Everland-huvipuiston eläintarhassa Yonginissa. Fu Baon vanhemmat luovutettiin Etelä-Koreaan vuonna 2016 Kiinan presidentti Xi Jinpingin toimesta diplomaattisen sopimuksen myltä. Fu Baon onnea tuovaa lahjaa tarkoittava nimi valittiin jopa 50 000 yleisön antaman ehdotuksen joukosta, uutisoi Metro.