Meikkiguru testasi suositun niksivideon kauneusvinkit – yksikään ei toiminut

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on monia kanavia, joiden tarkoitus on luoda suosittua sisältöä. Videoita houkutellaan klikkaamaan näyttävällä kuvalla, ja videon sisältö yleensä on kooste erilaisia kodinhoitoon, leipomiseen tai kauneuteen liittyviä niksejä.

Nyt suosittu meikkiguru James Charles päätti testata 5 Minute Crafts -kanavan julkaiseman videon tarjoamat kauneusniksit. Nuori mies oli melko epäileväinen niksejä kohtaan jo ennen kuin hän aloitti niiden testaamisen. Hänen epäilyksensä osoittautuivat oikeiksi.

Nikseissä näytetään muun muassa miten kananmunan avulla voi levittää huulipunaa, hammaslangalla tehdä silmiin kissamaiset rajaukset ja värikynästä sulattaa luomiväriä. James Charles ei liputtanut yhdenkään kauneusniksin puolesta, koska ne olivat joko vaikeampia kuin tavallinen meikkaaminen tai eivät tuottaneet haluttua lopputulosta.