Bruce Willisiä pyydettiin poistumaan kaupasta – ei suostunut käyttämään maskia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintarooleistaan parhaiten tunnettu Hollywood-tähti Bruce Willis on noussut otsikoihin saatuaan lähtöpassit Los Angelesissa sijaitsevasta kaupasta. Näyttelijää pyydettiin poistumaan, sillä hän ei ollut käyttänyt liikkeessä kasvomaskia.

Tilanne tapahtui sunnuntaina apteekki- ja terveystuotteita myyvässä Rite Aid -liikkeessä. Bruce Willis oli asioinut kaupassa kaulallaan huivi, jota hän ei ollut kuitenkaan asettanut kasvojensa eteen. Willis poistui paikalta myyjän kehotettua häntä tekemään niin.

Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Bruce Willis on sittemmin kertonut People-lehdelle kyseessä olleen virhearviointi, ja hän kehotti ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan sekä jatkamaan maskien käyttöä. Kaliforniassa on kirjattu yli kaksi miljoonaa koronavirustartuntaa, joista yli 930 000 on kirjattu Los Angelesin piirikunnassa.