Mike ”The Situation” Sorrentino juhlisti saavutusta – viisi vuotta raittiina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -tähti Mike ”The Situation” Sorrentinolle on ehtinyt tapahtumaan paljon sarjan alkuperäisversion päättymisen jäkeen. Tähti on muun muassa kamppaillut päihdeongelmien kanssa, istunut vankilatuomion veropetoksesta ja mennyt naimisiin. Nyt hän on juhlistanut elämänsä yhden käännekohdan, raitistumisen viidettä vuosipäivää.

Mike Sorrentinon mukaan päihderiippuvuus oli yksi hänen elämänsä vaikeimmista tilanteista. Tähti kertoo kasvaneensa paljon ihmisenä ja ylittäneensä lukuisia esteitä. Niinpä viidennen raittiin vuoden rajapyykin saavuttaminen ja siitä muistuttavan mitalin saaminen on yksi hänen elämänsä suurimmista ylpeyden hetkistä.

Sorrentino kertoi Page Six -sivuston mukaan puhuvansa avoimesti menneistä päihdeongelmistaan toivoen, että se vähentäisi riippuvuuteen liittyvää häpeää ja auttaisi muitakin hakemaan apua. Parhaillaan 38-vuotias realitytähti valmistautuu uuteen kappaleeseen elämässään. Sorrentinon vaimo, Lauren Pesce, odottaa nimittäin pariskunnan esikoislasta.