Paris Hilton aloitti IVF-hoitoprosessin – haluaa lapsen poikaystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton vihjasi viime vuonna olevansa valmis perustamaan perheen. Puheet eivät jääneet mitä ilmeisimmin pelkäksi haavailuksi, sillä nyt tähti on paljastanut aloittaneensa hedelmöityshoidon. Tarkoituksena on saada lapsi poikaystävä Carter Reumin kanssa.

Paris Hilton kertoo The Trend Reporter with Mara -podcastissa aloittaneensa IVF, eli koeputkihedelmöityshoidon. Tähden mukaan hän sai idean Kim Kardashianilta, joka esitteli hänet hedelmöityslääkärilleen. Hilton kertoo voivansa halutessaan synnyttää hoitomuodon ansiosta kaksoset, kuten hän aikaisemmin haaveili.

39-vuotias Paris Hilton kuvailee poikaystäväänsä, sijoittaja Carter Reumia unelmiensa mieheksi ja kertoo olevansa 100-prosenttisen varma miehen olevan hänelle se oikea. Hänen mukaansa pariskunta suunnittelee jatkuvasti häitä ja tulevien lastensa nimiä. Hilton kertoo olevansa innoissaan elämänsä seuraavan sivun kääntämisestä.